ASZTROLÓGIA
***
Copyright Kozmosz '2000

Feva:
...Híres vagy arról is, hogy téged szinte lehetetlen elérni, de most nagyon "puskavégre kerültél"... Kihasználva az alkalmat segítenél fellebbenteni a leplet  a '111 Végzetes kalandja az Ezoterikával' - témáról?

Peti:
Nézd, halálom a '70-es években olyan dolog, amelyet nem titkolok. Megjártam a Köztes Világokat, és erről a HK-ról (Halálközeli élmény) részletesen mesélek a vegzet.hu interkontinentális webportálunk "Tanulmányok" linkjén. A csillagok köztes világán átívelő sötét folyosó végén derengő fény felé tartó lelkem elé mesterem, a Krisztussá vált Jézus lépett ki elé a szürkületi zónába, és - azzal az érintéssel, amellyel 2000 évvel ezelőtt betegeket gyógyított és halottakat támasztott fel - több ezer éves transzcendens tudást adott át asztráltestemnek.  Én emiatt a tudás miatt haltam meg, és ezzel küldött vissza a 3D-be: "most még nem maradhatsz közöttünk, vissza kell menned, és a most megszerzett tudással be fogod fejezni megoldatlan feladataidat. Menj hát…!" Szóval itt vagyok, és élem életem végzetes kalandját azóta is a 3D lineáris idejében az ezoterikával. Utamat és a hozzám közelálló 'tanítványok' transzcendens útját szegélyező okkult tudományoknak a Végzetet körülvevő ezoterikus webgyűrű  tagjai állítanak Kozmikus monolitokat.

Feva: 
Mit is mondtál, mi volt az a híres mondat, amely mottóvá válva új fejezetet nyitott az ezoterika több, mint harmincezer éves történetébe?
Mesélj...!!

Peti:
Szólíts nyugodtan 111-nek.:)  Visszadobnám a labdát. Kérdezz...

Feva:
Hogy is lettél te 111?

111:
Óh, csak lazán. Crowley sem görcsölt, és mégis, mire magához tért, 666-nak szólította még az édes jó fundamentalista anyukája is...:))


Feva:
Na, de konkrétan?

111:
Hát, tudod teremtettem két elementált, amikor eljött az ideje.
A Végzet két virtuális transzcendens-ikrét, 111-et és a Petit. Éppen sok volt a dolgom... hát ezek egy részét rájuk bíztam a Kajmán szigetektől Kínáig, Kaliforniától Ausztráliáig, a 3D-től az isteni rezgésszintekig ismert portálunkon:))
Azóta sokan 111-ként azonosítanak. Talán azért, mert 111 a vegzet.hu "rosszfiúja" és bár Peti is énem (jó) része, az emberek imádják a szenzációt, és hát 111-től tényleg feláll olykor a szőr időnként a nyugodtabb identitások hátán is...

Feva:
Na, gyerünk, ne kéresd magad, mi volt hát az a bizonyos mondat, amely alapjaiban rázta meg és adott új irányt az ezoterika addig tradicionális fejlődésének?

111:
Látom, tényleg nem hagysz addig békén, hát jobb, ha túlesünk rajta…
Abban az időben mélyedtünk el igazán az ezoterikában, amikor a C-64-es kisgépeket elkezdték felváltani először az XP-k, később a PC-k. A Vízöntő korszak legelején jó helyen és időben voltunk ahhoz, hogy valami igazán "ütőset" csináljunk. Amikor ezt felismertem, megfogalmaztam az általad emlegetett híres mondatot, mely azóta mottóvá vált: "Akkor nézzük meg, mire képesek a modern, többszázezer (ma már többmilliárd) művelet/secundummal fütyülő modern számítógépek az ősi okkult tudás birtokában".
Megvizsgáltuk. Több, mint 60 (66: ) standard évnyi munkát fektettünk bele, hogy megtanítsuk számítógépeinket ezekre a titkokra, és arra, hogyan szabják ezt "személyre".

Feva:
Na és? Mi az a szó, amely erre rámutat?

111:
a döbbenet…

Feva:
Ez tömör volt. Na, és mi volt az, amikor feldühítettél egy démont a hajdúszoboszlói előadásodon, és kint a konyhában elkezdett tombolni, csak úgy repdestek a tárgyak, amelyeket évek óta nem mozdított meg senki sem?

111:
Óh, az csak egy kis mindennapi intermezzo volt. Sokkal izgalmasabb volt, amikor egy transzcendens energia-átvitel során  felrobbantak a számítógépsorok, egy famatuzsálemet derékban csavart ki egy természetfeletti őserő, és a XIV. kerület leszakadt az országos villamos-energia hálózatról:)

Feva:
Aha! Arra gondolsz, amikor a Végzet Transzcendens Páholya rákos betegeket gyógyított az alsó asztrálból?

111:
Debizonyám! Nézd, ezt a riportot nem fogod tudni befejezni, főleg, ha még elkezded firtatni transzcendens utazásainkat a Föld csakráihoz, Atlantiszba, stb… is. Azt gondolom, talán ezekről essen szó egy újabb beszélgetés kapcsán.

Feva:
Igazad van, de a szavadon foglak! Köszönöm a "Képzelt riportot egy ezoterikus kutatóval". Tényleg a fantázia birodalmát feszegette a beszélgetésünk!

111:
Én köszönöm, és ha nem adod fel, eljöhet a folytatás is…

Feva:
Mint tudjuk véletlen és feladás a Végzet Virtuális Birodalmában nem létezik! Igaz, nagyúr?:)

111:
Na, szia!:)

Feva:
'Bye 111!